Vágólapra másolva!
Marco Rossiék sajtótájékoztatója és Szalai Ádám nagy bejelentése mellett rengeteg érdekes, megdöbbentő és rendhagyó esemény történt a sportvilágban hétfőn. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A magyar labdarúgó-válogatott a Montenegró elleni döntetlen után Telkiben készül a Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtezőre. Hétfőn délután a jubiláló Marco Rossi szövetségi kapitány elmondta, mire számít és mit tervez a kedd esti mérkőzésen. A hétfői sajtótájékoztatón Szalai Ádám is nagy bejelentést tett, a válogatottól tavaly már visszavonult csatár elárulta, hogy klubszinten is befejezi a pályafutását.

Szalai Ádám bejelentette a visszavonulását Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Suhajda Szilárd özvegye, Legindi Tímea a tragikus sorsú magyar hegymászó közösségi oldalán jelentette be, hogy férje naplóbejegyzéseiből könyv készül, amit ő fog összeállítani a sportoló saját írásaiból.

A brit teniszező, Emma Raducanu történelmet írt a 2021-es US Openen, amikor a selejtezőből indulva, játszmaveszteség nélkül megnyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot, ám azóta folyamatosan lefelé ível a pályafutása.

Lando Norris a 9. helyen ért célba a Kanadai Nagydíjon, de egy ötmásodperces büntetésnek köszönhetően kicsúszott a pontszerzők közül. Az FIA ítélete nem mindennapi okból született ellene.

A szurkolók, a játékosok és Carlo Ancelotti is felháborodott azon, hogy az AC Milan amerikai tulajdonosa a szezon végén kirúgta a klublegendát, az együttesnél technikai igazgatóként tevékenykedő Paolo Maldinit.