Messit őrizetbe vették, meghalt a magyar motorversenyző, eldőlt Hamilton jövője

Horizontal
Argentina's forward Lionel Messi takes part in a training session ahead of the friendly match against the Australia national team, at the workers' stadium, in Beijing, China, on June 14, 20123. (Photo by Pedro PARDO / AFP)
Vágólapra másolva!
A szerdai nap sem telt eseménytelenül a sportvilágban, rengeteg emlékezetes, megdöbbentő és nagy visszhangot kiváltó esemény történt a hazai és a nemzetközi porondon egyaránt. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb történésekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Lionel Messi kellemetlen perceket élt át Kínában, miután nagyot hibázott, emiatt pedig a hétszeres aranylabdás sztárfocistát őrizetbe vette a repülőtéri rendőrség.

A magyar válogatott szombaton Podgoricában lép pályára, három nappal később pedig a litvánokat fogadja a Puskás Arénában Európa-bajnoki selejtezőn. Mint kiderült, a Montenegró elleni mérkőzést Lionel Messi ellensége, a piros lapok királya, vagyis a spanyol Jesús Gil Manzano vezeti majd.

Botrányos jelenetek játszódtak le egy ecuadori labdarúgó-mérkőzésen, ugyanis az egyik vezetőedző az ellenfél játékosait verte, amiért a bíró azonnal kiállította.

Eldőlt a Ferencváros női kézilabdacsapatától búcsúzó Elek Gábor sorsa, ugyanis a Bajnokok Ligája-ezüstérmes szakember az NB II-es Esztergomi Vitézek RAFC női együttesének a szakmai igazgatója lesz a következő idényben.

Meghalt Szvoboda Bence, a tízszeres magyar bajnok motokrosszversenyző, aki a cseh bajnokság vasárnapi futamán szenvedett borzalmas balesetet.

Úgy tűnik eldőlt a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton jövője, ugyanis Toto Wolff, a Forma-1-es Mercedes csapatfőnöke arról számolt be, hogy a brit sztárpilóta napokon belül meghosszabbítja szerződését.

Exkluzív interjút adott Hajdú Péter Frizbi című műsorában dr. Neszmélyi Emil, aki korábban két oldalról is megmászta már a Himaláját. A Youtube-on pénteken látható interjúban a teljesítménysportoló kifejtette azt is, szerinte mi vezethetett Suhajda Szilárd tragédiájához.