Vágólapra másolva!
Meglepve értesült a Kenderesi Tamás ügyében folyó WADA doppingvizsgálat tényéről úszóink volt szövetségi kapitánya, Hargitay András - írja a Ripost.

Az exkapitánynak, Hargitay Andrásnak nagyon hiányzik az ezen a héten zajló kaposvári országos bajnokság mezőnyéből a 200 pillangón olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamás, aki doppingváddal szembesült.

Kenderesi Tamás egy ideig nem versenyezhet Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Szakvezetői pályafutásom során Tamás volt szívem egyik csücske, egy kirobbanó tehetség. Az évek során rengeteget beszélgettem vele, felhívtam arra is a figyelmét, hogy minden lépését gondosan fontolja meg, vigyázzon, mert a tehetség kevés ebben a sportágban. Egy biztos: bármit hoz a jövője, pályafutása delelőjén esélye volt elkapni az amerikai olimpiai aranyérmes Michael Phelpst, amire igazán büszke lehet" - mondta Hargitay András, az úszók korábbi szövetségi kapitánya.

Kenderesi összességében pokolian balszerencsés, elemzett tovább a szakember, mert idehaza, Milák Kristóf személyében, fantasztikus kihívója akadt, és ez kicsit talán kedvét szegte.