Zavarba ejtő dekoltázs, hatalmas liverpooli pofon, meghalt egy legendás magyar sportoló

Paige Spiranac nemrég saját falinaptárt dobott piacra, tele a melleit kihangsúlyozó fotókkal
Vágólapra másolva!
Vasárnap újfent számos izgalmas esemény történt a sportvilágban, így ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen. Jöjjön hát a szokásos reggeli visszapillantó.

Szombaton éjjel Las Vegasban az UFC 285 gálán a ketrecbe több mint három év kihagyás után visszatérő Jon Jones második súlycsoportjában is bajnoki övet szervezett.

Vasárnap délután elrajtolt a 2023-as Forma-1-es idény első futama. A szezonnyitó Bahreini Nagydíjon a címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője rajt-cél győzelmet aratott, ám mégis a verseny sztárja Fernando Alonso volt, aki első Aston Martinnal teljesített futamán Lewis Hamiltont és Carlos Sainzot is parádésan előzte meg és bejött a harmadik helyre.

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd megindult felfelé a tabellán, amióta Kuttor Attila átvette a borsodi csapat irányítását. Ebben persze a meccsenként több bravúrt is bemutató olasz kapusnak, Riccardo Piscitellinek is nagy szerepe van, akivel az Origo Sport exkluzív interjút készített, többek között az AC Milannál töltött utánpótlás évekről, a légiós életről, és arról is, hogy milyennek látja a magyar bajnokságot.

A Manchester United friss Ligakupa-győztesként érkezett Liverpoolba a Premier League-ben, de Erik ten Hag csapata óriási pofonba szaladt bele. A 7-0-s kudarc után a holland menedzser és a csapat kapitánya, Bruno Fernandes is elmondta a véleményét.

Történelmi vereséget szenvedett Livcerpoolban a Manchester United Forrás: AFP/Paul Ellis

Sajnos ezúttal sem telt el a nap gyászhír nélkül, életének 76. évében meghalt Hetényi Antal Gábor, a magyar cselgáncs legendás alakja, a sportág első magyar olimpiai pontszerzője.

Természetesen szexi nőkből sem volt hiány, Paige Spirinac mindig meg tudja lepni jól eltalált golfruháival a rajongóit. Ezúttal is telibe talált az amerikai kebelcsoda, aki zavarba ejtően merész ruhát húzott.

A tavaly év végi katari labdarúgó világbajnokság legnagyobb nyertese a horvát csapat főszurkolója, a hatalmas mellű Ivana Knöllről most éppen Párizsból érkezett rossz hír.