Vágólapra másolva!
Nem mindennapi történet Nardelotti Zoltán és felesége, Ajsa kapcsolatának indulása, hiszen a fiatalokat a thai harcművészet, a Muaythai hozta össze.

A távol-keleti küzdősport két kiválósága már öt éve alkot egy párt, tavalyi esküvőjük után pedig idén több nemzetközi versenyre is együtt készülnek fel - tudta meg a Tények.

Nardelotti Zoltán, és felesége, Ajsa egy Muaythai edzésen találtak egymásra. A gyönyörű, fiatal lány, Ajsa egy nem mindennapi sportágat választott: a thai boxban, vagyis a pusztakezes harcművészetben tette próbára magát. Ajsa ma is élénken emlékszik az első edzésre:

- emlékezett vissza a kezdetekre Ajsa, aki arra a pillanatra is élénken emlékszik, amikor megpillantotta Zoltánt.

- meséli Nardelotti Ajsa.

Ajsa és Zoltán a fodrászuknak is köszönheti, hogy megismerték egymást Forrás: tenyek.hu

Zoltán azt is elárulta, kapcsolatuk tulajdonképpen már a megismerkedésük előtt elkezdődött, hiszen közös fodrászuk is megpróbálta közelebb hozni őket egymáshoz.

- meséli Zoltán, aki mindössze kilenc éves volt, amikor belecsöppent a küzdősportok világába. Előbb kempózott, majd kick-boxolt, végül a Muaythai-nál állapodott meg 2012-ben. A sportoló a kétszeres világbajnoki második helyére a legbüszkébb, amit az elit kategóriában szerzett meg, emellett az Arafurai játékokon való részvétel is felejthetetlen emlék számára.

Nagyon eredményesek a bajnokságokon

Zoltán és Ajsa nemcsak szerelmükre, de sportteljesítményeikre is méltán lehetnek büszkék. Nardelotti Zoltán világbajnoki ezüstérmes, és Európa-bajnok, felesége Ajsa pedig a 2022-es Világjátékokon és az Európa-bajnokságon is harmadik helyezést ért el, emellett ifjúsági Európa-bajnok és Világbajnoki bronzéremmel is büszkélkedhet.

A sportolók nagyon szerelmesek egymásba Forrás: tenyek.hu

A küzdősportok világában meglehetősen ritka, hogy egy házaspár mindkét tagja ilyen rendkívüli eredményeket érjen el.

- fejtette ki Hajós István, a Magyar Muaythai Szakszövetség gazdasági- és kommunikációs vezetője.

A Világjátékokon szeretnének bizonyítani

A fiatalok most együtt készülnek gőzerővel a következő megmérettetésükre: a Világjátékokat szeretnék megnyerni.

- fogalmazott Ajsa, aki az aranyérmet szeretné megszerezni a megméretettésen.

- tette hozzá Nardelotti Zoltán.