Vágólapra másolva!
Az egykori MMA-harcost, Dwayne Herelle-t azzal vádolják, hogy január 29-én egy vita hevében megkéselte volt barátnőjét, Irene Torrest, majd az áldozat holttestét egy kukászsákba húzta és egy szekrénybe dugva elrejtette az otthonában.

A New York Post információi szerint az áldozat nővére, Reyna Douglas arról írt az interneten, hogy az exsportoló lesben állva várta, hogy a nő hazatérjen szülei házába, majd hátulról támadta meg a fiatal lányt. A 24 éves lány egy hónappal a meggyilkolása előtt szakított Herelle-lel, Torres nővére szerint a kapcsolatuk mind fizikailag, mind érzelmileg bántalmazó volt.

- írta Douglas.

Brutálisan megölte volt barátnőjét a korábbi MMA-harcos Forrás: Twitter

A bírósági tárgyaláson azt is felfedték, hogy az áldozatot összesen 17-szer szúrta meg a volt MMA-harcos, aki ezt követően az autójába tette be a nő holttestét, majd a maradványait az otthona szekrényébe rejtette. A rendőrség továbbá azt is közölte, hogy Herelle egy szupermarket mögötti kukába dobta ki volt barátnője ruháit és a táskáját.

Miután a lány nem ment haza, az áldozat szülei átnézték a biztonsági kamera felvételeit az otthonuk előtt, és állítólag látták, ahogy Herelle kirángatja Torrest a kameraképből.

A Metro Nashville-i rendőrség nyomozója, Derry Baltimore bemutatta a biztonsági kamera felvételeit is a bíróságon. Az egykori MMA-harcos az áldozat apjának először azt hazudta, hogy a lány egy szállodában van, mielőtt bevallotta a gyilkosságot.

Nővére halálát "értelmetlen tragédiának" nevezte, de azt mondta, hogy az emléke tovább fog élni.

"Irene hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor kilépett a bántalmazó kapcsolatából, és olyan boldog volt, hogy családja támogatásával új életet kezdhetett, de aztán egy hónappal később a saját kertjében levadászták és brutálisan meggyilkolták".