Messit utánozta az ágyban a világbajnok sztárjátékos - kép

Horizontal DARTS
England's Michael Smith kisses the Sid Waddell trophy after his victory in the PDC World Championship darts final over Netherlands' Michael van Gerwen at Alexandra Palace in London on January 3, 2023. (Photo by ADRIAN DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Kedden szenzációs játékkal megnyerte a darts-vb döntőjét és a világranglista élére ugrott az angol Michael Smith. Győzelme után a 32 éves játékos a vb-trófeával töltötte az éjszakát, akárcsak Lionel Messi, miután világbajnok lett az argentin fociválogatottal.

Smith 2019-ben és tavaly is vb-döntőt játszhatott, ám mindkétszer elbukott, idén azonban a csúcsra ért. Az angol játékos Lionel Messitől merített ihletet, aki a katari foci-vb döntője után a világbajnoki kupával töltötte az éjszakát. A The Sun észrevette, hogy az angol dartsjátékos a PDC-trófeát átölelve és megcsókolva bújt ágyba, lemásolva a hétszeres aranylabdás argentin világsztár humoros ötletét.

Lionel Messit utánozta Michael Smith az ágyban Forrás: The Sun

Michael Smith a londoni Alexandra Palace-ben rendezett vb döntőjében 7-4-re verte az előzetesen esélyesebbnek tartott holland Michael van Gerwent, ráadásul úgy, hogy közben dobott egy kilencnyilast is, azaz a lehető legkevesebb kísérletből teljesítette az 501 pontot.