Le sem sz.rtak! - ezt mondta Boris Becker

Boris Becker Court Case In London Boris Becker England Great Britain Lilian De Carvalho Monteiro London Southwark Crown Court UK United Kingdom arriving bankrupcy judiciary legal proceeding legal system Former tennis star Wimbledon trophies bankruptcy tru
Boris Becker és jelenlegi partnere, Lilian De Carvalho Monteiro megérkezik a bíróságra
Vágólapra másolva!
Múlt hét csütörtökön helyezték szabadlábra a brit hatóságok Boris Beckert. Az egykori teniszcsillagot, a korábbi hatszoros német Grand Slam-tornagyőztest áprilisban ítélte egy londoni bíróság két és fél év szabadságvesztésre, azon a címen, hogy szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adósságkötelezettségeinek behajtását. Becker a német tévének adott interjút szabadulását követően.

Az 55 esztendős, négygyermekes volt teniszsztár két és fél évet kapott, de nyolc hónap letöltése után elhagyhatta a börtönt, de a kedvezmény ára az, hogy távoznia kell Nagy-Britanniából is.

„A börtönben egy senki vagy, csak egy szám. Én az A2923EV jelzésű rab voltam, senki le se szarta, hogy ki vagyok" – mondta Becker a SAT1 csatornának.

„Azt hiszem, újraértékeltem bent mindent. Azt, hogy ki is vagyok valójában. Kemény és fájdalmas leckét kaptam, amiért nagy árat fizettem. A bentlét fontos és jó dolgokat tanított meg nekem, és hiszek benne, hogy ez is okkal történt.

A szabadulásom napján reggel hatkor már az ágy szélén ültem, vártam, hogy nyíljon a cellaajtó. Végül fél nyolckor jöttek, megkérdezték, hogy összepakoltam-e, én pedig mondtam, hogy mehetünk" – mondta.

A hírek szerint 435 ezer fontnak megfelelő összeget kap az interjúért a legendás játékos, miközben aláírt egy szerződést az Apple TV+-szal is egy dokuszériáról, és könyvet is tervez írni.

A szabadulása óta fodrásznál is járt Becker, mint az a lenti képen is látszik.

Az egyórás interjút kedd este adják majd le.