Agyvérzést kapott Tyson Fury édesanyja, küzdeni kellett az életéért

nemi erőszak, erőszaktevő, David Fury-Walsh, Tyson Fury rokonának adta ki magát
LONDON, ENGLAND - DECEMBER 03: Tyson Fury inside the ring before his WBC heavyweight championship fight with Derek Chisora, at Tottenham Hotspur Stadium on December 03, 2022 in London, England. (Photo by Mikey Williams/Top Rank Inc via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Néhány nappal a Derek Chisorával vívott utolsó meccse előtt nagyon nehéz pillanatokat él át nehézsúlyú világbajnok, Tyson Fury. A Mirror beszámolója szerint a legendás ökölvívó kénytelen a boksznál fontosabb dologra összpontosítani, mivel édesanyja az többször is agyvérzést kapott.

Tyson Fury elmondta, sokkot kapott, amikor megtudta, hogy édesanyjának életmentő műtétre van szüksége néhány nappal a Derek Chisorával vívott utolsó harca előtt. A nehézsúlyú éppen edzőtáborban volt, amikor felhívták, hogy édesanyja kórházban van.

Többször is agyvérzésen esett át egy vérrög miatt, és sürgős műtétre volt szüksége, hogy esélye legyen az életben maradásra. Fury azonnal a kórházba sietett, hogy meglátogassa az édesanyját,

ahol közölték vele a helyzet súlyosságát, ugyanis a nőnek még a műtét után is csak kevés esélyt adtak a túlélésre.

Tyson Fury az édesanyja egészségéért aggódik Forrás: Top Rank via Getty Images/Mikey Williams

Szerencsére Fury édesanyja átvészelte a műtétet, és már otthon gyógyul.

"Az orvos azt mondta, hogy sürgősségi műtétet kell végrehataniuk, hogy eltávolítsák a vérrögöt. Ha nincs műtét? Biztosan meghalsz. Ha van? Lehetséges, hogy úgyis meghalsz. Csak egy telefonhívás választja el az embert katasztrófától.

Az élet nagyon gyorsan megváltozhat, minden gyorsan tönkremehet" - mondta Fury.