Így takarítja le az asztalt három és fél perc alatt a világ legjobb sznúkerjátékosa - videó

Ronnie O'Sullivan defeats Anthony Hamilton at 2020 Welsh Open 2020 Cardiff Snooker the United Kingdom UK Wales Welsh Open, sznúker
Ronnie O'Sullivan of England considers a shot to Anthony Hamilton of England at the third round of 2020 Welsh Open in Cardiff, the United Kingdom, 13 February 2020. Ronnie O'Sullivan of England defeated Anthony Hamilton of England with 4-2.
Vágólapra másolva!
Ronnie O'Sullivan már többször is bebizonyította, hogy rászolgált a "Rakéta" becenévre. Egy frissen közzétett videó pedig csak megerősíti, hogy passzol hozzá a név.

A 47 éves hétszeres világbajnok angolt nem alaptalanul tartják minden idők legjobb sznúkerjátékosának. 39 tornagyőzelme mellett 15-ször csinált maximum breaket, 100-as breaket pedig 1190 alkalommal lökött.

Legutóbb a Scottish Open első fordulójában még november 28-án, amikor az első fordulóban 4-0-ra legyőzte a kínai Bai Lainingot. Az Eurosporton most megjelent videón egy felső kameraállásból látható, amint O'Sullivan körbe-körbe járva az asztal körül olyan tempóban teszi el a gólyókat, hogy a színeseket az asztalra visszapakoló vezetőbírónak is igyekeznie, hogy ne tartsa fel a rakétát.

Mintha gyorsított felvétel lenne, pedig nem az:

O'Sullivan számára egyébként nem sikerült jól a skót verseny, a követező fordulóban még 4-2-re legyőzte Ben Woollastont, a legjobb 32 között azonban óriási meglepetésre 4-3-ra kikapott a szintén angol Gary Wilsontól. Aki később meg sem állt a tornagyőzelemig.