Vágólapra másolva!
A Bellator 286 pehelysúlyú világbajnoki címéért október elején a címvédő brazil Patricio "Pitbull" Freire ellen pontozással vereséget szenvedő magyar ketrecharcos, Borics Ádám a közösségi oldalán jelentette be, hogy meg kellett műteni.

A 29 éves magyar harcosnak a keresztszalagját operálták a jobb lábaban, így hosszú kihagyás vár rá, jó pár hónapot ki kell hagynia.

"A mai napon átestem életem első műtétjén.

lesz egy jó pár hónap amíg felépülök, de hiszek benne, ha erre az időszakba is profi mentalitással megyek bele feltudom gyorsítani a rehabilitációmat, persze nem akarom elsietni. Arra gondolok, ha tudatosan figyelek a táplálkozásra, megadok a testemnek minden olyan tápanyagot amire szüksége van, valamint a rehabon 120 százalékot adok bele, akkor gyorsabban tudok visszatérni mint az átlag. Mindenképpen keresni fogom a lehetőségeket, hogy milyen kezelésekkel tudom támogatni a rehabom" - írta a Borics Ádám, aki hozzátette, tervei szerint november, december környékén tér haza Magyarországra.

Borics Ádám kikapott a vb-címmeccsen a brazil Patricio "Pitbull" Freirétől Forrás: MMAFighting.com

"Sokan mondják, hogy minden okkal történik, egyenlőre még nem értettem meg ennek az okát, hogy miért pont most történt ez velem, soha nem sérültem egész életemben,

erre pont most életem eddigi legfontosabb mérkőzésekor" - tekintett vissza a Patricio "Pitbull" Freire ellen vb-címmecsre. Elárulta, hogy amin az utóbbi időszakban átment, csak megerősítette, nagyon sokat tanult magáról, tudja hogy bármiféle akadályt le tud küzdeni.

A világ egyik legjobb bunyósa ellen öt menetet harcoltam. Igaz kikaptam, Pitbull legyőzőtt, szerintem óriási harcos igazi legenda, minden tiszteletem az övé. Amit belülről éreztem, az számomra nagy bizakodásra ad okot, tudtam, hogy milyen állapotban vagyok. Persze hazudnék ha azt mondanám, hogy túltettem már magam a vereségen, rettentően fáj" - írta a magyar kiválóság, aki hozzátette, a

történetének még nagyon nincs vége, továbbra is rettentő keményen fog dolgozni, hogy egy nap bajnok legyen.