Jobb, ha felkészül Joshua, mert Uszik félelmetesen gyors lesz - videó

Ahead of Usyk - Joshua boxing match in Jeddah Anthony Joshua,Jeddah,Oleksandr Usyk,Saudi Arabia Horizontal
JEDDAH, SAUDI ARABIA - AUGUST 16: Ukrainian boxer Oleksandr Usyk attends a training session at Club Saudi Arabian Airlines prior to his boxing match with British boxer Anthony Joshua which will be held on August 20 in Jeddah, Saudi Arabia on August 16, 2022. Ayman Yaqoob / Anadolu Agency (Photo by Ayman Yaqoob / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Olekszandr Uszik augusztus 20-án mérkőzik meg másodszor Anthony Joshuával négy szervezet profi ökölvívó világbajnoki címéért. Az ukrán bokszoló nem kívánja a véletlenre bízni a sorsát.

A két kiváló bokszoló 2021. szeptember 25-én csapott össze először, és akkor az előzetesen esélytelenebbnek tartott Uszik teljesen megérdemelten verte egyhangú pontozással Joshuát. A két lodoni olimpiai bajnok (az ukrán nehéz-, míg az angol szupernehézsúlyban nyert) augusztus 20-án a Szaúd-Arábiai Dzseddában lép újra a kötelek közé.

Azt már megmutattuk, hogy Joshua az elképesztő fizikumában bízik, de a Ukrajnában folyó háború frontját is megjárt Uszik sem akar tőle lemaradni. Miután ő a kisebb és a könnyebb, nem sok választása marad, gyorsabbnak kell lennie. És Olekszandr Uszik pokoli gyors. Nézzék csak: