Vágólapra másolva!
Vasárnap hajnalban nyakon szúrták Rico Burtont, a nehézsúlyú vitathatatlan bajnok bokszoló, Tyson Furynak az unokatestvérét. A 31 éves Burtont kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét.

Tyson Fury unokatestvérét, Rico Burtont vasárnap hajnalban egy manchesteri bár előtt szúrták le, egy másik 17 éves fiút pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a hajnali fél négykor történt incidens után. A mentőszolgálat embere megpróbálták újraéleszteni Burton, de nem jártak sikerrel.

A Manchester Evening News beszámolója szerint Burton meghalt miután kórházba szállították. A helyszín körül rendőrségi kordont állítottak fel, a helyszínelők pedig ezt követően sátrat állítottak fel.

A késelés után egy 21 éves férfit testi sértés gyanújával letartóztattak, és gyilkossági ügyben indult nyomozás ellene.

Burton amatőr bokszoló volt. Tyson Fury egykori edzője, Steve Egan írt róla a búcsúüzenetében, hogy nagyon ügyes és kedves fiú volt, aki mindig mosolygott.

A brit bokszlegenda, a Mallorcán tartózkodó Tyson Fury a közösségi-oldalán közölte a hírt. A vitathatatlan bajnok a késes bűncselekményeket "járványnak" nevezte, és az elkövetők szigorúbb büntetését követelte.

„Ez egyre nevetségesebb, hogy idióták hordanak késeket. Ennek minél előbb véget kell vetni.

Az élet nagyon értékes, és nagyon gyorsan el lehet venni, élvezzük minden pillanatát. Nyugodj békében Rico Burton. Az Úristen adjon neked egy jó helyet a mennyben. Hamarosan találkozunk" - írta Tyson Fury a közösségi oldalán.

Forrás