Kezd gyalázatossá válni a teniszcsillag válása

Horizontal
Swiss player Martina Hingis returns a ball to compatriot Patty Schnyder (Ex WTA 7) during their match at the Swiss Tennis Pro Cup exhibition tournament on July 25, 2020 in Biel. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)
Vágólapra másolva!
Az egykori világelső svájci teniszsillag, Martina Hingis második házassága is tönkrement. A válás most kezd eldurvulni, a bíróság már felügyelőt rendelt Hingis gyerekei mellé.

Martina Hingis és Harry Leemann házassága négy év együttlét után romlott meg véglegesen.

Ugyan mindketten azt mondták, hogy meg akarják akadályozni a sárdobálást, de ez - a jelek szerint - egyáltalán nem sikerül.

Martina Hingis már ki is költözött a családi otthonból. Hingisnek ez a második sikertelen házassága. 2010 és 2013 között Thibault Hutin francia díjugrató felesége volt.

Martina Hingis második házassága is tönkrement Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

A mostani esetben Hingis csak két év elteltével nyújthatja be a válókeresetet. A helyzetet bonyolítja, hogy közös gyermekük sorát egy zugi bíró is felügyeli. Ez a bíró határozza meg a gyermekgondozás módját.

De megoszthatjuk a felelősséget Liáért, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól érezze magát, és megtaláljuk a legjobb megoldást a kicsi számára" - nyilatkozta Hingis. Férje, Harry Leemann nem akart nyilatkozni:

írta egy Whatsapp-üzenetben, amikor megkérdezték.

A házasságvédelmi eljárás szakaszában (ez Svájcban bevett szokás) nem lehet elválni, erre legkorábban két év múlva kerülhet sor.

Forrás