Megalázták a nézőtérről, majd meccs után elsírta magát a japán sztárteniszező - videó

BNP Paribas Open - Day 6 GettyImageRank2 wta tour Horizontal SPORT TENNIS
INDIAN WELLS, CALIFORNIA - MARCH 12: Naomi Osaka of Japan speaks with WTA supervisor Clare Wood after play was disrupted by a shout from the crowd during her straight sets defeat against Veronika Kudermetova of Russia in their second round match on Day 6 of the BNP Paribas Open at the Indian Wells Tennis Garden on March 12, 2022 in Indian Wells, California. Clive Brunskill/Getty Images/AFP (Photo by CLIVE BRUNSKILL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A korábbi világelső Oszaka Naomi könnyek között nyilatkozott, miután két szettben kiesett az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán.

A négyszeres Grand Slam-győztes japán játékos az első szettett 6-0-ra veszítette el Veronika Kudermetovával szemben, miután valaki a közönségből obszcén szavakkal sértegette. Oszaka a következő játszmát 6-4-re bukta el, így számára véget ért a torna.

Azt érdemes megnézni. Nem tudom miért, de folyamatosan ezt láttam a lelki szemeim előtt. Szeretnék gratulálni az ellenfelemnek" - mondta a könnyeivel küzdő játékos a meccs utáni interjújában.

Az Oszakát kérdező riporter azzal próbálta vigasztalni a teniszezőt, hogy az egész közönség a szeretetét fejezte ki iránta, csupán egyetlen ember volt, aki kritikával illette.

A japán sportoló szeptember óta mindössze a harmadik tornáján vett részt, korábban mentális egészségére való tekintettel nem indult versenyeken, és egy ideig a sajtótájékoztatókat is bojkottálta.

Forrás