Szalai Ádám elárulta, miért volt szüksége fejműtétre

FSV Mainz 05 - SC Freiburg Sports soccer Bundesliga Single Ádám Csaba Szalai (1. FSV Mainz 05) Vertical, Szalai Ádám, Mainz
15 August 2021, Rhineland-Palatinate, Mainz: Football: Bundesliga, FSV Mainz 05 - SC Freiburg, Matchday 5, Mewa Arena. Mainz fans cheer on the team. Photo: Torsten Silz/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and/or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by TORSTEN SILZ / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Nehéz időszakon van túl Szalai Ádám, a Mainz magyar válogatott labdarúgója. A népszerű játékos klubjának adott hosszú interjúban mesél a mögötte álló hetekről. A Nemzeti Sportban megjelent beszélgetésben elárulta, miért volt szükség a december 21-i beavatkozásra. 

„Az orvosaimmal közösen döntöttünk a műtét mellett. El kellett távolítani a fejemből valamit, amiről később kiderült, hogy jóindulatú"

– mondta röviden az operáció okáról.

„Nem ez volt életem legkönnyebb időszaka, de végül is elégedett vagyok azzal, ahogyan lezajlott.

Rendkívül hálás vagyok az orvosaimnak, az ápolószemélyzetnek, egytől egyig fantasztikus emberek. S persze nagy köszönettel tartozom a klubnak és a szurkolóknak is a rendkívül sok támogató üzenetért."

Január óta újra edzésben Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Torsten Silz

Az interjúban kitért arra is, hogy a műtét előtt nem volt biztos, hogy később végezhet-e teljes értékű munkát, de a megnyugtató vizsgálati eredmények után már január eleje óta újra edz, és mindent megtesz azért, hogy a Mainz következő, most hétvégi bajnokiján a keretben lehessen, hiszen korábbi klubjával, a Hoffenheimmel játszik a csapat.

A beszélgetés ide kattintva olvasható.