Hihetetlen meglepetés: 68 éves riválisa győzte le az olimpiai ezüstérmes Siklósi Gergelyt

Tokyo olympics Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, 2021.07.25, vívás, párbajtőr, Siklósi Gergely, ezüst érem, éremátadás
Tokió, 2021. július 25. Az ezüstérmes Siklósi Gergely a férfi párbajtőrözők egyéni versenyének eredményhirdetésén a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Makuhari Rendezvényközpontban 2021. július 25-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Hihetetlen meglepetés történt a vívó országos bajnokság első napján, ugyanis az olimpiai ezüstérmes párbajtőrözőnk, Siklósi Gergely nem jutott be a legjobb 32 közé, ráadásul a 68 éves Imreh László (VESC) is legyőzte.

Siklósi Gergely (BHSE) számára már a legjobb 64 között véget ért az egyéni verseny – ötkarikás ezüstérmesünk pénteken nem villogott.

Az olimpiai ezüstérmes Siklósi Gergelyt legyőzte a 68 éves Imreh László Forrás: MTI/Illyés Tibor

Ami bánat az egyik oldalon, az öröm a másikon, ráadásul kétszer is, hiszen Siklósi Gergelyt

a csoportkörben az ob legidősebb indulója, a 68 éves Imreh László (VESC) is legyőzte (5:4),

aztán Keszthelyi Zsombor (BHSE) volt az, aki el is búcsúztatta őt ezen az ob-n (15:10) - írja az nso.hu.

Imreh Lászó legyőzte Siklósi Gergelyt:

„Nagyon rossz érzés volt meglátni, hogy Gerivel kerülök össze, hiszen klubtársak vagyunk, együtt készülünk. Jól ment ellene a vívás, boldog is vagyok, ettől azonban a szememben Siklósi Gergely továbbra is a világ első számú párbajtőrözője" – nyilatkozta Keszthelyi.