Hosszú Katinka: a Covid-betegségem után ez a legokosabb döntés

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, 2021.07.26., harmadik nap, úszás, előfutam, Hosszú Katinka, 200m vegyes
Hungary's Katinka Hosszu reacts after winning a heat for the women's 200m individual medley swimming event during the Tokyo 2020 Olympic Games at the Tokyo Aquatics Centre in Tokyo on July 26, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Tizenkét fős magyar csapat vesz részt a csütörtökön Abu-Dzabiban kezdődő rövidpályás úszó-világbajnokságon, sajnos ezúttal nem lehet ott a viadalon a háromszoros olimpiai bajnok klasszis, Hosszú Katinka. A kiváló sportolónő othonról is nagyon szurkol a válogatottnak.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka is kihagyja a világbajnokságot. Ez egyáltalán nem meglepő, mivel a 32 éves versenyző nemrég esett át a koronavírus-fertőzésen.

"Mindig is nagyon szerettem a rövidpályás versenyeket! Az idei olimpai után jó lett volna a rövidpályás vb-n újra nemzetközi versenyen felhúzni a magyar színeket..

.Sajnos én idén nem fogok a magyar válogatottal Abu Dhabiba utazni a vb-re, a COVID-betegségem után ez a legokosabb döntés...A magyar válogatottnak sok sikert!"

- írta a közösségi oldalán Hosszú Katinka.