Újabb koronavírusos eset a darts-vb-n, játék nélkül továbbjutott az angol sztár

Darts / German Darts Masters 2019. Darts Event Sports Sports jersey 19 Database PDC World Series Men arrows PDC players SP Throwers Professionals 2019 SPO Horizontal DRESS MEN'S ARROW PROFESSIONAL DARTS TOURNAMENT
James Wade játék nélkül jutott be a nyolcaddöntőbe
Vágólapra másolva!
A PDC a hivatalos honlapján tudatta, hogy a holland Vincent van der Voortnak vissza kellett lépnie a világbajnokság küzdelmeitől, ugyanis pozitív lett a koronavírus-tesztje.

A 48 éves holland játékos hétfőn este az angol James Wade-del játszott volna a legjobb 16 közé kerülésért, azonban a kiesése miatt Wade játék nélkül bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol a Joe Cullen-Martijn Kleermaker meccs győztese lesz az ellenfele.

James Wade játék nélkül jutott be a nyolcaddöntőbe Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Elmar Kremser/Sven Simon

Az idei PDC darts-világbajnokságon ez az első meccs, ami a koronavírus miatt nem jött létre. Bár pénteken kiderült, hogy a korábban kiesett az ex-világbajnok, a holland Raymond van Barneveld is koronavírusos.

A holland legenda egy másik világbajnoktól, Rob Crosstól kapott ki, de az angol játékos negatív tesztet produkált és tünetei sincsenek, így egyelőre úgy tűnik, hogy az ő keddi Daryl Gurney elleni meccse meg lesz tartva.