Mindig szerencsét hoz a kimondhatatlan nevű lengyel város a vb-bronzérmes magyar atlétának - videó

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, Halász Bence, férfi kalapácsvetés, selejtező, A csoport, 2021.08.02.
TOKYO, JAPAN - AUGUST 02: Bence Halasz of Team Hungary competes in the Men's Hammer Throw Qualification on day ten of the Tokyo 2020 Olympic Games at Olympic Stadium on August 02, 2021 in Tokyo, Japan. (Photo by Christian Petersen/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Halász Bence már fiatalon számos nagy világversenyről térhetett haza éremmel. Most a Magyar Atlétikai Szövetség oldalának elárulta, hogy ezek közül melyik öt medál jelenti a legtöbbet a számára.

A Szombathelyi DOBÓ SE 24 éves kalapácsvetője még utánpótláskorú versenyzőként EYOF-ot, junior-Eb-t, U20-as vb-t és U23-as Eb-t is nyert. A felnőttek között pedig már Európa- és világbajnoki bronzérme is van.

Halász Bence sikerei közül a lengyelországi Bydgoszcz városához köthető a 2016-os U20-as világbajnokságon és a 2017-es U23-as Európa-bajnokságon megnyert aranyérme is.

A jelenlegi legjobb magyar atléták közül az Éremsztory sorozatban korábban már Kozák Luca is megmutatta pályafutása öt legfontosabb érmét. Ezt a videót IDE KATTINTVA lehet megnézni!