Három Grand Slam-bajnok is szabadkártyát kapott az év egyik legjobban várt tornájára

tennis Horizontal
Britain's Andy Murray wins breaking serve in the fifth set against Oscar Otte in their men's singles second round match on the third day of the 2021 Wimbledon Championships at The All England Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on June 30, 2021. (Photo by Ben STANSALL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Szabadkártyát kapott a jövő héten kezdődő Indian Wells-i szupertornára a két korábbi világelső, a belga Kim Clijsters és a brit Andy Murray.

Az ötödik Grand Slamnek is nevezett kaliforniai versenyt tavaly nem rendezték meg a koronavírus-járvány miatt, idén pedig márciusról októberre halasztották.

Andy Murray egyre jobb formában van súlyos sérülése után Forrás: AFP/Ben Stansall

A négyszeres GS-győztes, háromgyermekes édesanya, a 38 éves Clijsters korábban kétszer is diadalmaskodott itt, most pedig legújabb visszatérésének következő állomása lesz ez a torna.

A háromszoros GS-bajnok Murray eddig 2015-ben szerepelt a legjobban Indian Wellsben, akkor az elődöntőig jutott.

Honfitársa, a friss US Open-bajnok Emma Raducanu szintén szabadkártyával indul majd a főtáblán, az éljátékosok közül viszont többen lemondták a szereplést, így a két aktuális világelső, Novak Djokovic és Ashleigh Barty sem lesz ott a mezőnyben.