Izgalmas titkokat árult Japánból az olimpiára készülő fiatal magyar úszónő

Késely Ajna úszás
Silver medallist Hungary's Ajna Kesely pose on the podium during the medal ceremony for the Women's 400m freestyle swimming final at the Tollcross swimming centre during the 2018 European Championships in Glasgow on August 9, 2018. (Photo by ANDY BUCHANAN / AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar úszóválogatott tagjai július 12-én indultak el Korijama városába, ahol 12 napos akklimatizációs edzőtábor vár rájuk. A még mindig csak 19 éves, Európa-bajnoki ezüstérmes, háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok, junior világ- és Európa-bajnok úszó, Késely Ajna elárulta, hogy jövő héten csütörtökön költöznek át az olimpiai faluba, de egyéb izgalmas titkokról is lerántotta a leplet.

„Csak pár gyors háttér sztori! Mindennel együtt egy jó kis 30 órás utazás után megérkeztünk Koriyamába, ahol már az ötödik napja nyomjuk az utolsó métereket az olimpia kezdete előtt.

Következő hét csütörtökén költözünk majd át a faluba. Sajnos hiányzik mindenkinek a friss levegő, de panaszunk nem akkora,

ugyanis van az uszodánk mellett egy kis nyitott nagy atlétika pálya, ahol járhatunk egy kört, de utána muszáj újból buszra szállni és visszamenni a hotelünkbe, ahol a 3. emeleten tartózkodik a magyar úszó csapat. A többi emeletet és a liftet pedig nem is használhatjuk. Nagyon kedvesek itt az emberek és

Mindenkinek szép napot kívánok és jelentkezek majd még! Puszi" – írta a közösségi oldalán Késely Ajna.