A UFC könnyűsúlyú bajnoka üzent a lehetséges ellenfelének

UFC 262: Charles Oliveira v Michael Chandler GettyImageRank3 Horizontal SPORT MARTIAL ARTS
HOUSTON, TEXAS - MAY 15:Charles Oliveira of Brazil gestures to the crowd before facing Michael Chandler during their Championship Lightweight Bout at the UFC 262 event at Toyota Center on May 15, 2021 in Houston, Texas. Carmen Mandato/Getty Images/AFP (Photo by Carmen Mandato / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A világ legnagyobb ketrecharc-szervezetének könnyűsúlyú világbajnoka Charles Oliveira lett, miután legutóbb fantasztikus bunyóval verte a Bellator korábbi elsőjét, Michael Chandlert a UFC 262 főmeccsén.

A 31 éves brazil úgy gondolja, hogy reálisan nézve az első kihívója az a Dustin Poirier lehet, aki legutóbb Conor McGregort verte az oktagonban. A friss bajnok rendkívül magabiztosan nyilatkozott egy esetleges összecsapás kapcsán:

„Hiszek az ütőerőmben, de úgy gondolom, hogy egy Dustin elleni harcban le tudnám fojtani őt. Megdolgoznám a kezeimmel, az ütéseimmel, amelyekkel nagy kárt okoznék, aztán lefojtanám...

Egy igazi háború lenne, egy nagyszerű harc. Minden tiszteletet megérdemel, kemény kezei vannak és jó jiu-jitsuja, ezért úgy gondolom, hogy egy remek bunyó lenne, de úgy hiszem, én nyernék."