Vágólapra másolva!
Pigniczki Fanni szalaggal a negyedik helyen végzett a ritmikus gimnasztikázók izraeli Grand Prix-ján, Tel-Avivban.

A tokiói olimpiára készülő rg-s 21,450 pontot kapott a gyakorlatára, ezzel éppen lemaradt a dobogóról. Döntőbe jutott karikával és labdával is, előbbiben 25,600 ponttal hatodik, utóbbiban 25,800-zal nyolcadik lett - a hazai sportági szövetség tájékoztatása szerint.

A junioroknál Kocsis Evelin aranyérmet nyert szalaggal a GP-vel egy időben megrendezett izraeli junior nemzetközi versenyen.

A felnőtt együttes kéziszercsapat Fodor Nadin, Mészáros Mandula Virág, Fekete Anita, Farkas Júlia, Somhegyi Réka, Urbán-Szabó Mónika összeállításban utazott ki a versenyre, és mindkét fináléban javított selejtezőbeli pontszámához képest: öt labdával 36,900, három karika és két pár buzogánnyal 35,550 pontot és ezekkel két ötödik helyet gyűjtött be.

Pigniczki Fanni három szerdöntőben szerepelt, szalaggal negyedik lett a ritmikus gimnasztikázók izraeli Grand Prix-ján Forrás: MTI/EPA/Boriszlav Trosev

Deutsch-Lazsányi Erika, a szövetség technikai bizottságának elnöke úgy értékelt, hogy Pigniczki Fanni negyedik helye nagyon dicséretes, bár már az is az volt, hogy három döntőbe jutott be.

- idézte őt a szövetség közleménye.