Beperelték Mike Tysont

Triller Presents Mike Tyson vs Roy Jones Jr. GettyImageRank2 Color Image HORIZONTAL arts culture and entertainment celebrities SPORT BOXING
LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 28: Mike Tyson exits the ring after receiving a split draw against Roy Jones Jr. during Mike Tyson vs Roy Jones Jr. presented by Triller at Staples Center on November 28, 2020 in Los Angeles, California. Joe Scarnici/Getty Images for Triller/AFP
Vágólapra másolva!
A bokszmérkőzéseket szervező Triller promóciós társaság beperelte Mike Tysont, amiért a profi ökölvívás korábbi nehézsúlyú világbajnoka nem állt ki egy másik élő legenda, a szintén amerikai Evander Holyfield ellen.

A bírósági procedúra alapját az a 25 millió dollár képezi, amelyet Tyson kapott annak fejében, hogy ringbe száll a szintén ex-világbajnok Holyfielddel - jelentette az IBT (Immortal Boxing Truth) amerikai Youtube-csatorna.

A tervezett bemutató meccs áprilisban lett volna esedékes, ám a perlők szerint Tysonék egyoldalúan elálltak az összecsapástól.

Beperelték Mike Tysont Forrás: AFP/2020 Triller/Joe Scarnici

Ryan Cavanaugh, a Triller vezérigazgatója kijelentette: annak kimondását is el akarja érni a bíróságon, hogy Tyson a jövőben csakis cégük jóváhagyásával vehessen részt bemutató mérkőzéseken.

Az 55 éves Tyson 2005-ben vonult vissza a profi boksztól, majd tavaly novemberben visszatért a szorítóba, ahol döntetlennel zárult nyolcmenetes csatát vívott Roy Jones Jr.-ral, egy másik volt világbajnok, szintén veterán öklözővel.