Kahn szerint a Bayernnek nincs szüksége Haalandra

fbl Horizontal
Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski (L) and Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland gesture during the German first division Bundesliga football match between FC Bayern Munich and BVB Borussia Dortmund in Munich, southern Germany, on March 6, 2021. (Photo by ANDREAS GEBERT / POOL / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
Oliver Kahn szerint a német labdarúgó Bundesligában bajnok Bayern München nem engedheti meg magának, hogy az átigazolási szezonban megszerezze Erling Haalandot, a Borussia Dortmund norvég támadóját.

A korábbi klasszis kapus - aki a jövő év elején váltja Karl-Heinz Rummeniggét a Bayern München ügyvezető elnöki pozíciójában - elmondta, a húszéves csatár ára várhatóan százmillió euró felett lesz majd, ez pedig a jelenlegi helyzetben elképzelhetetlenül magas összeg.

Kahn szerint Lewandowski a világ egyik legjobbjaként évekig szolgálhatja még a Bayernt Forrás: AFP/Andreas Gebert

Kahn kiemelte, hogy csatárposzton a 32 esztendős Robert Lewandowski továbbra is a világ egyik legjobbja, véleménye szerint még évekig képes ezen a szinte futballozni, így ezért sincs szüksége a Bayernnek Haalandra. A lengyel csatár jelenleg 39 találattal vezeti a Bundesliga góllövőlistáját, egyetlen lépés választja el attól, hogy beállítsa a legendás Gerd Müller 40-es rekordját, amely az 1971/72-es idényben született.