Videón Fucsovics Márton győztes pontja és legszebb megmozdulásai Wawrinka ellen

tennis Horizontal
Hungary's Marton Fucsovics reacts after winning against Switzerland's Stan Wawrinka during their men's singles match on day three of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on February 10, 2021. (Photo by William WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Fucsovics Márton három mérkőzéslabdát hárítva legyőzte a háromszoros Grand Slam-bajnok svájci Stan Wawrinkát az ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában.

Az ötödik, döntő szettben a tie-breakben Wawrinka 6-1-re meglépett, majd 9-6 után három meccslabdát sem tudott kihasználni. Fucsovics megfordította az állást, és a lenti ponttal hozta a meccset.

A meccs több, emlékezetes pontját itt lehet megnézni:

"Jól küzdött, kemény játékos, megérdemelte a győzelmet. Ami engem illet, néha nyer az ember, néha veszít. A rövidítésben 6-1-nél egy kicsit elbizonytalanodtam, talán túlságosan jól akartam megjátszani a labdákat, nem teljesen készítettem elő az ütéseimet, és elkezdtem hibázni" - elemezte a történteket a svájci klasszis, aki az utolsó hét labdamenetben öt rontott ütést mutatott be.

A harmadik körben a kanadai Milos Raonic vár a magyar éljátékosra, aki 14. a világranglistán, de 2016-os wimbledoni döntője után harmadik is volt.