Gyűlöli és nem kér a közösségi médiából a sívilágbajnok, akinek a férje lerúgta Neymart

A svájci Lara Gut-Behrami a pódiumon ünnepel, miután megnyerte a női óriás-műlesiklást az olaszországi Cortina d'Ampezzóban zajló alpesisí-világbajnokságon
Vágólapra másolva!
Egészen hihetetlen történetet osztott meg az alpesisí-vb egyik nagy sztárja, a svájci Lara Gut-Behrami, aki csütörtökön második aranyérmét nyerte meg az olaszországi világbajnokságon.

A svájci sízőnő ugyanis három évvel ezelőtt teljesen hátat fordított a közösségi médiumoknak. Ezt a döntését azóta sem hajlandó megváltoztatni. Az okok a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságon lejátszott Svájc-Brazília mérkőzésén keresendőek. A brazil csapat ezt a meccset nem nyerte meg 1-1 lett a végeredmény. A mérkőzésen a jugoszláv születésű svájci labdarúgó, Valon Behrami rengeteg szabálytalanságot követett el a legnagyobb brazil sztárral, Neymarral szemben. Ezeket itt:

A meccs után a dühös brazil szurkolók ezrei lepték el a svájci sízőnő közösségi oldalát. Fenyegették őt és a családját. Nem volt ritka a halálos fenyegetés sem.

A svájci Lara Gut-Behrami a pódiumon ünnepel, miután megnyerte a női óriás-műlesiklást az olaszországi Cortina d'Ampezzóban zajló alpesisí-világbajnokságon Forrás: MTI/EPA/Christian Bruna

Azzal, hogy a sportolónő örökre hátat fordított ezeknek az oldalaknak, jóval kevesebbet keres, mint amennyit zsebre tehetne. Lars Stegelmann a Nielsen Sports kutatási és tanácsadó cég marketing szakértője ezt mondta: „Ha Lara Gut-Behrami a közösségi média nélkül is boldogul, elveszíti az esélyét, hogy a jelenleginél több pénzt tegyen zsebre."

Forrás