A zöld hajú darts-világbajnok mesefigurának öltözve nyerte meg az első meccsét

Peter Wright, a PDC dartsvilágbajnokság legnagyobb sztárja
Vágólapra másolva!
A héten indult el a darts-világbajnokság Londonban, és az első napon a jelenlegi világbajnok, Peter Wright hozta a kötelező győzelmet. A különcségeiről ismert versenyző  megjelenésével ismét meghökkentette a nézőket a londoni Alexander Palace-ban.

A nyitónapon Peter Wright simán hozta az első meccsét az angol Steve West ellen, de a címvédő újra nem hazudtolta meg magát, mivel sikerült zöld hajjal és zöld színű jelmezben versenyeznie, ami egy ismert mesefigurára emlékeztette a nézőket- derül ki a TMZ oldaláról.

Peter Wright, a PDC dartsvilágbajnokság legnagyobb sztárja Forrás: PDC Darts/Twitter

A világbajnok Wright táncolva lépett fel a küzdőtérre egy mesefigurára, a grincsre emlékeztető jelmezben. Grincs egy mindig haragos zöld szőrmók, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány szeretete és lelkesedése miatt nem tesz ilyet.

Wright elmondta, hogy csak meg akarta nevetettni az embereket, mivel ez egy szörnyű év volt a világon, és többen elvesztették a szeretteiket és a munkájukat is.

- nyilatkozta Wright.

A darts-versenyző már korábban viselt fura jelmezeteket és színes hajviseleteket a versenyein. Nem törődik vele, ha bohócnak nevezik. Ő csak boldoggá akarja tenni az embereket, és nem érdekli, hogy győz vagy veszít.

Ez elég érdekes mondat tőle, mivel az idei világbajnokságon 3,37 millió fontot lehet elvinnie a győztesnek.