A címvédővel került egy csoportba az ATP-világbajnokságon Rafael Nadal

Nadal
Spain's Rafael Nadal celebrates winning against Russia's Daniil Medvedev during their men's singles round-robin match on day four of the ATP World Tour Finals tennis tournament at the O2 Arena in London on November 13, 2019. - Nadal won 6-7, 6-3, 7-6. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A címvédő görög Sztefanosz Cicipasz a Roland Garros-bajnok spanyol Rafael Nadallal, a US Open-győztes osztrák Dominic Thiemmel, valamint az orosz Andrej Rubljovval került egy csoportba a vasárnap rajtoló londoni tenisz ATP-világbajnokság csütörtöki sorsolásán.

Ötven évvel a viadal indulása után ezt a négyest London 2020-nak nevezték el, míg a másik kvartett a Tokio 1970 nevet kapta.

Ez utóbbiban szerepel majd a világelső szerb Novak Djokovic, a két évvel ezelőtti győztes német Alexander Zverev, továbbá az orosz Danyiil Medvegyev és az argentin Diego Schwartzman.

Rafael Nadal az egyik nagy esélyes Forrás: AFP/Adrian Dennis

A szezon nyolc legjobb játékosa az O2 Arénában küzd majd a világbajnoki címért. A csoportokból az első kettő jut tovább az elődöntőbe, a finálét jövő vasárnap rendezik.

Az 5,7 millió dollár összdíjazású ATP-vb-t most bonyolítják le utoljára Londonban, jövőre a verseny átköltözik Torinóba.