Vágólapra másolva!
A Profiboksz.hu internetes szaklap cikke szerint várhatóan 1000 nézőt fognak beengedni az Anthony Joshua–Kubrat Pulev profi nehézsúlyú ökölvívó címmérkőzésre.

A négy nagy szervezet, azaz a WBO, az IBF, a WBA és az IBO egyesített nehézsúlyú világbajnoka december 12-én, a jelenlegi tervek szerint a londoni O2 Arénában lép a kötelek közé kihívója, a bolgár Kubrat Pulev (28-1) ellen.

A mérkőzésre tíz nappal azt követően kerül sor, hogy december 2-i hatállyal a brit kormány megkezdi a koronavírus-járvány miatti szigorú intézkedések feloldását. A fokozatos enyhítések lépései között már bejelentették, hogy a szabadtéri sporteseményekre legfeljebb 4000, míg a zárt térben rendezettekre 1000 néző mehet be.

Elképzelhető, hogy Joshuna menedzsere, Eddie Hearn, aki korábban még 4000 szurkolóval kalkulált a kisebb létszám miatt másik helyszínt keres az összecsapásnak a 20 ezer nézőt befogadni képes hatalmas O2 Aréna helyett, írja a Profiboksz.hu. Az új helyszín brit lapok szerint a jóval kisebb, 12 500 nézőre tervezett Wembley Arena lehet.