Vágólapra másolva!
Pénteken éjjel, a világ második számú ketrecharcszervezete, a Bellator 243-as sorszámú gáláján lépett az oktagonba Borics Ádám, aki újra győztesként hagyta el terepet.

Több mint fél évvel a korábbi világbajnok, Darrion Caldwelltől elszenvedett vereség után, frissen aláírt új szerződésével a zsebében léphetett újra az oktagonba Borics Ádám. A Bellator 27 éves pehelysúlyú harcosa 14-1-es mérleggel várta a Michael Hamel (7-3) elleni küzdelmet, amelynek ő volt az esélyese. És, ha most el is maradt a Borics-féle elsöprő roham, megosztott pontozással a siroki harcos győzött.

A videón 2:07.40-nél kezdődik Borics Ádám meccse:

Mint azt a közösségi oldalán kifejtette, az első menetben hagyta, hogy a földharc kifárassza az ellenfelét, majd a többi menetet már "elvitte" Borics. Mint írja, ezúttal ugyan csak tudása talán 30 százalékát adta ki magából, de erre az estére csupán egyetlen terve volt: újra visszatérni a győztesek közé. Borics önbizalmát növelheti, hogy a pehelysúlyba (66 kilóig) meghirdett mérkőzés után a magyar sportoló kérdésére Hamel elárulta, hogy ő bizony közelebb volt a 80 kilóhoz ezen az estén (a sportolóknak a mérlegelésre kell hozni az előírt súly, ami rendre nagy kimerítő fogyasztással jár, ezért a meccs előtti délutánt-estét a legtöbben "visszatöltéssel" zárják, azaz igyekeznek a lehető legtöbb súlyt visszaszedni magukra).