Törölték az újraindulás utánra tervezett első férfi teniszversenyt

Citi Open - Day 4 GettyImageRank2 SPORT TENNIS atp tour
WASHINGTON, DC - AUGUST 1: Nick Kyrgios of Australia returns a shot from Yoshihito Nishioka of Japan during Day 4 of the Citi Open at Rock Creek Tennis Center on August 1, 2019 in Washington, DC. Mitchell Layton/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Törölték az újraindulás utánra tervezett első férfi teniszversenyt, a washingtoni tornát. A szervezők keddi közlése szerint az augusztus 14-i kezdéssel tervezett viadalt a továbbra is meglévő utazási nehézségek, illetve a koronavírus ismételt terjedése miatt kellett lemondaniuk.

"Hosszú hónapok fáradhatatlan munkája után szomorúan jelentjük be, hogy 2021 nyarára kell halasztanunk a versenyt" - áll a közleményben.

Törölték az újraindulás utánra tervezett első férfi teniszversenyt Forrás: AFP/2019 Getty Images/Mitchell Layton

A viadalokat szervező ATP június közepén közölte, hogy - éppen a washingtoni tornával - augusztusban újraindul a nemzetközi teniszélet. A mostani bejelentéssel eldőlt, hogy a férfijátékosok legkorábban a US Open helyszínére áthelyezett cincinnati tenisztornán léphetnek pályára augusztus 22-től, míg az amerikai nyílt bajnokságot a tervek szerint augusztus 31-től rendezik.

A női tornák augusztus 3-án, a palermói versennyel térnek vissza. A teniszidény márciusban állt le a koronavírus-járvány miatt.