Roy Jones már 2003-ban is Tysont akarta

Boxing. Roy Jones Jr. vs. Hany Atiyo portrait ropes HORIZONTAL SQUARE FORMAT
2499620 Russia, Krasnodar. 09/27/2014 US boxer Roy Jones Jr. before a fight against Egyptian boxer Hany Atiyo during the II Professional Boxing Tournament at the Basket Hall arena in Krasnodar. Vitaliy Timkiv/RIA Novosti
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetek legnagyobb szenzációja, hogy két legenda, a legfiatalabb nehézsúlyú világbajnok, Mike Tyson (50-6-0-2, 44KO) és a négy súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Roy Jones Jr (66-9, 47KO) szeptemberben bemutató mérkőzést fog vívni egymással.

A pensacolai zseni egy TV műsorban osztott meg pár gondolatot a közelgő, Tyson elleni összecsapásról, amelyet a profiboksz.hu tett közzé: "A móka kedvéért vállaltam a meccset, de szerepet játszott benne a kockázat-haszon dolog is. Amikor elnyertem a nehézsúlyú világbajnoki címet, Mike Tyson volt az egyetlen nehézsúlyú, akivel még meg szerettem volna küzdeni. Szóval ha majd' 20 évvel később is, de lehetőséget kapok arra, hogy egy ringben legyek Mike-kal, akkor élek vele. Mégis hogy mondhatnék nemet? Ha óriási siker lesz, akkor van rá esély, hogy vállalok még ilyen meccset, de ez valószínűleg csak egyszeri alkalom lesz" - mondta Jones.