A tenisz fenegyereke Federert, Nadalt és Djokovicot oktatja - videó

Nick Kyrgios, tenisz
Australia's Nick Kyrgios reacts after a point against Spain's Rafael Nadal during their men's singles match on day eight of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 27, 2020. (Photo by William WEST / AFP) / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE
Vágólapra másolva!
Azt régóta tudjuk, hogy Nick Kyrgiosnak minden tudása megvan hozzá, hogy egyszer a legjobb teniszezők között emlegessük. Erre egy újabb bizonyíték ez a videó, amiben a legjobbakat oktatja.

Az ausztrál játékos problémája soha nem tehetségében jelentkezett, hanem mentális eredetűek voltak. Jó példa erre, hogy eddigi mindkét mérkőzését megnyerte Novak Djokovic ellen, de a Rafael Nadallal szembeni 3-5-ös győzelem/vereség mutatója sem számít rossznak.

A 25 éves teniszező az utóbbi időben megmutatta, hogy talán összeszedte magát végre. A Laver-kupához és Davis-kupához hasonló csapatversenyeken, ahol a hazájáért kell küzdeni, rendkívül éretten teniszezett. Ugyanez elmondható az év eleji Australian Openről, ahol az otthonát sújtó erdőtüzek ellen ő volt az, aki összefogásra szólította fel a teniszvilágot.

Soha nem mutatkozott akkora esély arra, hogy a hosszú kényszerszünet után Kyrgios végre ledobja magáról "a tenisz fenegyereke" titulust, és fejben is összeszedje magát. Ha ez tényleg megtörténik, akkor az eredmények is elkezdenének jönni a sportág legszórakoztatóbb egyénisége számára.

Szavazzon!

Képes lesz-e Nick Kyrgios - a tehetségének megfelelően - Grand Slamet nyerni a jövőben?