Usain Bolt újra ott szeretne lenni az atlétika-versenyeken

Usain Bolt And Gatorade Help Rich Eisen Train For The Combine GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities topics topix bestof toppics toppix
ATLANTA, GA - FEBRUARY 02: Usain Bolt and Gatorade help Rich Eisen train for The Combine on February 2, 2019 in Atlanta, Georgia. Robin Marchant/Getty Images for Gatorade/AFP
Vágólapra másolva!
A jamaicai legenda bejelentette, 2020-ban még több atlétika-versenyen szeretne jelen lenni. De már esze ágában sincsen versenyezni, hanem kommentátorként vagy szakértőként próbálná ki magát.

Usain Bolt úgy érzi, hogy távolt került az atlétika világától és szeretne újra benne lenni a sportág sűrűjében. A világcsúcstartó sprinter természetesen már nem sportolóként, hanem kommentátorként térne vissza a stadionokba.

Bolt rengeteg médiaeseményen vett részt az utóbbi időszakban Forrás: AFP/2019 Getty Images/Robin Marchant

"Szóltam az ügynökömnek, hogy jövőre az összes versenyt szeretném látni. Tudni akarom, mi zajlik a pályán, mert idén ez sajnos kimaradt az életemből. Persze van, amit tudok, de a mezőny nagy részét nem ismerem, a sprinterek természetesen más lapra tartoznak.

Szponzori dolog is lesz a háttérben, például egy televíziós csatorna felkért már, hogy legyek a csapat tagja Tokióban, de még nem tudom, hogyan döntök" - nyialtkozta a világcsúcstartó sprinter.

(eurosport.hosszabbitas.hu)