Kyrgios egy nézőtől kérdezte meg, hova üsse a meccslabdát, bejött - videó

Citi Open - Day 4 GettyImageRank2 SPORT TENNIS atp tour
WASHINGTON, DC - AUGUST 1: Nick Kyrgios of Australia returns a shot from Yoshihito Nishioka of Japan during Day 4 of the Citi Open at Rock Creek Tennis Center on August 1, 2019 in Washington, DC. Mitchell Layton/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az ausztrál Nick Kyrgiostól már megszokhattuk, hogy az ő meccsein mindig van valami olyan, amit nem várnánk a teniszpályán, de Washingtonban minden eddigi húzását képes volt felülmúlni.

A világranglistán jelenleg 52. ausztrál a washingtoni ATP 500-as torna negyeddöntőjében a rangsorban 133. szlovákiai Gombos Norbert ellen lépett pályára, és 6:3, 5:3-as szettaránynál, az utolsónak szánt adogatójáték 40:15-ös állásánál egy nézőtől kért tanácsot, hogy hová üsse a meccslabdát. A képen az adogatásra váró Gombos látszik, de hallani, ahogy Kyrgios megkérdez valakit: "Hova akarja, hogy üssem ezt a szervát?"

Majd miután beütötte a meccslabdát, odaszalad a középkorú nőhöz, és megköszöni neki a tanácsot. A hálónál pedig látszik, hogy Gombostól is bocsánatot kér a talán túlzott lazaságért, a legyőzött ellenfél azonban nincs megsértődve.

És akkor még ez a labdamenet is ide kívánkozik:

Kyrgios az elődöntőben egyébként a világranglistán 6. helyen álló, az amerikai fővárosban első helyen kiemelt Sztafanosz Cicipasszal találkozik.

(forrás: NSO)