Teljesen összetört lelkileg a korábbi Eb-győztes magyar sportolónő

Földházi Zsófia FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása SPORT sportoló SZEMÉLY verseny Budapest, 2013. május 11.
Földházi Zsófia a célba érkezés után a budapesti Trigranit öttusa Világkupa-verseny női döntőjében, az Akadémia Parkban 2013. május 1
Budapest, 2013. május 11. Földházi Zsófia a célba érkezés után a budapesti Trigranit öttusa Világkupa-verseny női döntőjében, az Akadémia Parkban 2013. május 11-én. A magyar versenyző az összetettben a 11. helyen végzett. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
Földházi Zsófiának nem sikerült döntőbe kerülnie az angliai olimpiai kvalifikációs öttusa Európa-bajnokságon, Bath-ban, miután a májusban lábműtéten átesett sportolónő futás közben újra megsérült. A történtek után az öttusázó fájdalmas őszinteséggel írta le érzéseit közösségi oldalán.

"Ez a nap más ... mindent eltudtam képzelni amikor idejöttem ! Egy nap alatt megvaltozottt minden ! ... nem akartam elhinni hogy nem fogja bírni a lábam miközben annyi mindenen tuléltem már...! És tessék nem bírta végig a futást a lábam a 3. körben benyilalt , már pánik és kétség hiszti és sírás közepette próbáltam lőni nem akartam elhinni ... nem ment ! Megtörtem és ott által a lőállásban és éreztem hogy suhannak el az emberek, a versenyből rég kiestem ... szörnyű érzés ! Így vagy úgy sport ezt így tudtam befejeztem, le futottam az utolsó 800-at és szégyellem magam hogy "ilyen egyszerűen " de ennyire féltem már a lábam mert kényszerből nagyon korán kellett elkezdenem és tessék ... most újra ott vagyok és a lelkem még mélyebbre küldött ! Most szurkolok a többi honfitársaimnak és közben szívem szakad bele ..! De valahogy a sport ilyen kiszámíthatatlan még ha úgy érezzük hogy minden rendben , mindig tud egy olyat fordulni a sors hogy egy egész lelket kell újra építeni ! A hazai világbajnokság kérdőjel marad és bízom hogy az orvosok is pik- pak újra csodát tudnak velem tenni és esélyem lesz elindulni otthon"