A legutóbbi, nagyszerű győzelme után most csúnyán leégett Tiger Woods

The Honda Classic - Final Round GettyImageRank1 GOLF topics topix bestof toppics toppix
PALM BEACH GARDENS, FL - FEBRUARY 25: Tiger Woods lines up his putt on the fourth green during the final round of the Honda Classic at PGA National Resort and Spa on February 25, 2018 in Palm Beach Gardens, Florida. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az április US Mastersen győztes Tiger Woods már két nap után kiesett a golfozók idei második Major-versenyén, a 10,5 millió dollár összdíjazású PGA Championshipen.

Az amerikai sztár karrierje 15. Major-győzelme óta nem lépett pályára, s a hét elején is mindössze kilenc lyukat teljesített edzésen a mostani viadalnak helyt adó New York-i Bethpage State Parkban, ami meglátszott a teljesítményén. Woods rengeteg hibával játszott, csütörtökön és pénteken is sok közeli rágurítást hibázott el, így 36 lyuk után az alapütésszámnál 5-tel rosszabb eredménnyel állt, ami nem volt elég ahhoz, hogy a hétvégén folytathassa a versenyt.

Tiger Woods két nap után kiesett Forrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Ehrmann

A viadal első két napja egyértelműen a címvédő, szintén amerikai Brooks Koepkáról szólt, aki 128 ütéses - pályacsúcsot jelentő - eredménnyel áll az élen, hét ütéssel megelőzve a holtversenyben második honfitársát, Jordan Spieth-t és az ausztrál Adam Scottot.