Bárki teqballozhat Ronaldinho ellen

fbl Horizontal DRAW
Brazilian former footballer Ronaldinho Gaucho presents the Copa America football during the 2019 Copa America draw in Rio de Janeiro, Brazil, on January 24, 2019. - The 2019 Copa America will be held in Brazil between June 14 and July 7. (Photo by Carl DE SOUZA / AFP)
Vágólapra másolva!
A brazil világbajnok és aranylabdás Ronaldinho Instagram-oldalán teqball-challenge-et hirdetett. Bárki jelentkezhet, hogy kiálljon ellene.

Ronaldinho évek óta játssza és reklámozza a futball és az asztalitenisz elemeit vegyítő, magyar találmányon alapuló teqballt. A brazil focista most felhívást tett közzé: bárki jelentkezhet, hogy kiálljon ellene.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Are you ready to challenge me in @teqball? #Teqball #worldiscurved

Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho) által megosztott bejegyzés,

A Nemzetközi Teqball Szövetség (FITEQ) idei rendezvényei között tervben van egy budapesti verseny is, így várhatóan ebben az évben Magyarországra is ismét ellátogat majd a világsztár, írja közleményében a játékot gyártó cég.

forbes.hu

A teqballról röviden

A Teqball egy főként a labdarúgáson alapuló új sport és sporteszköz, amely mind a professzionális, mind az amatőr játékosok számára is kiváló a készségek fejlesztésére. A Teqball támogatói között számos világsztár, sportlegenda is megtalálható. A sport és a sporteszköz megálmodója, három alapítója: Borsányi Gábor, Huszár Viktor illetve Gattyán György.