Ennél elegánsabban nem lehet tenisztornát népszerűsíteni

tennis TOPSHOTS Horizontal
Swiss tennis champion Roger Federer of Switzerland serves a ball towards the Jet D'Eau on a boat on February 8, 2019 in Geneva during a presentation ahead of the Laver Cup tournament that will take place in Geneva next September. (Photo by Stefan WERMUTH / AFP)
Vágólapra másolva!
Roger Federer ismét megmutatta, nemcsak játéka, hanem stílusossága miatt is ő a tenisz egyik legmeghatározóbb alakja. 

Nem akárhol, hanem a Genfi-tónál - vízen és víz mellett - népszerűsítette Björn Borg társaságában a tenisz Laver-kupát a svájci játékos.

Miért ne lehetne egy hajóból szerválni? Forrás: AFP/Stefan Wermuth

A tornát csak szeptemberben rendezik, de a promóció már most megkezdődött, ezért szervált egy hajóból, majd ütögetett párat a hússzoros Grand Slam-bajnok svájci a tizenegyszeres Grand Slam-győztes svéd Björn Borggal.

Legendák egymás közt: Björn Borg és Roger Federer a háló két oldalán Forrás: AFP/Stefan Wermuth

A már hároméves hagyományokkal rendelkező Laver Kupán a világ legjobb férfiteniszezői vesznek részt, egy világ- és egy Európa-válogatott küzd meg egymással a kupáért egyéniben és párosban is. Az idei, szeptember 20-a és 22-e közötti tornán Björn Borg vezeti majd az európaiak, John McEnroe pedig a világválogatott csapatát. Federer pedig a gálatorna egyik ötletgazdája, ezért is viseli szívén a kupa sorsát. És reklámozását.

A stílus maga Forrás: AFP/Stefan Wermuth