Vágólapra másolva!
A Nagy Sportágválasztó egy fiatal vívót ajándékozott meg a #NekedAdom karácsonyi kampánya keretében. A 17 éves Lamos Virág Gabriella egy vívósisakkal és egy életre szóló élménnyel gazdagodott, miután Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok párbajtőrvívó személyesen adta át neki az ajándékokat.

A kampány lényege az volt, hogy a Nagy Sportágválasztó munkatársai idén az egymás ajándékára szánt összeget egy rászoruló sportoló gyermeknek szerették volna felajánlani, hogy ezzel támogassák pályafutását. A szerencsés pedig Lamos Virág Gabriella lett, aki szóhoz sem jutott az ajándék átvételekor.

Szász-Kovács Emese és Lamos Virág Gabriella Forrás: Nagy Sportágválasztó

„Igaz, tudtam arról, hogy Szász Emese vívó boltjába jövünk, de nem gondoltam volna, hogy vele is fogok találkozni. Az, hogy ő adta át az ajándékot, az hab volt a tortán, sőt egyéb meglepetéseket is kaptam tőle.

– mondta Lamos Virág Gabriella, aki 10 éve párbajtőrözik.

Szász-Kovács Emese elmondta, nem is volt kérdés számára, hogy az ügy mellé álljon. „Nagyon tetszett a Nagy Sportágválasztó kampánya, egyértelmű volt, hogy az ajándékozásban én is részt veszek" – összegzett az olimpiai bajnok, aki várhatóan az év elején tér vissza a pástra.

„Konkrét versenyt nem tudok még mondani, amin elindulok, ez annak a függvénye, hogy milyen formában leszek januárban.

Jelenleg kondicionáló edzéseket végzek" – tette hozzá Szász-Kovács Emese.