Fucsovics Márton nem ment el a teniszválogatott idei utolsó edzésére

FUCSOVICS Márton, tenisz
Fucsovics Márton szettelőnyről kapott ki a világranglista 188. Marco Trungellititől.
Vágólapra másolva!
Fucsovics Márton nem ment el a teniszválogatott idei utolsó, "mikulássapkás" edzésére, így vélhetően nem lesz ott a februári, németek elleni Davis Kupa-meccsen.

Csütörtökön arról szóltak a hírek, hogy Balázs Attila és Valkusz Máté sem várja egészségesen a Davis-kupa-selejtezőt, ezért Köves Gábor kapitány felkérte a válogatottságot lemondó Fucsovics Mártont a részvételre.

Valkusz Máté régóta mononukleózissal küszd, hetek óta nem tud rendes edzésmunkát végezni, de ő biztosan ott lesz a csapatban februárban. A lábsérüléssel bajlódó Balázs Attila azonban szinte biztos, hogy nem játszhat. "Reálisan nem hiszem, hogy versenyképes állapotban leszek február elejére, persze történhet csoda. Edzésben tartom magam, és lehet, hogy holnap felkelek, és nem fáj a lábam, de talán reálisabb, ha azt mondom, hogy nem valószínű" - nyilatkozta a világranglista 189. helyén álló játékos a DIGI Sport híradójának.

A válogatott február 1-jén és 2-án lép pályára a frankfurti Davis Kupa-selejtezőben, amelynek győztese részt vehet novemberben a 18 csapatos DK-döntőben.