Vágólapra másolva!
Az előkészületek jelenlegi állása szerint legkésőbb augusztus 17-ig sor kerülhet a megújult és megszépült, emellett új szolgáltatásokat nyújtó Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda kapunyitására – értesült az SzPress Hírszolgálat a létesítményt üzemeltető konzorciumtól, amelyet a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., a Duna Aréna, valamint a Bp2017 NKft. alkot.

A főváros egyik legnépszerűbb és legnagyobb strandjának bejáratainál már készen áll a beléptető rendszer, a zavartalan üzemeltetést biztosító uszodatechnikai berendezések ellenőrzése is megtörtént, ezek után csak a nagytakarítással, valamint a szigorú higiéniai előírásoknak megfelelő számú és minőségű kiegészítő eszköz beszerzésével kell végezni. Mindeközben megtörtént a létesítményben dolgozó alkalmazottak felvétele.
A konzorcium a kapunyitás előtt a médián, illetve saját kommunikációs csatornáin keresztül időben tájékoztatja a nagyközönséget.

Hamarosan ezt a medencét is használhatják a látogatók Forrás: odpictures.hu

Mint ismeretes, a szomszédos Duna Arénában már két héttel ezelőtt lehetővé tették az edző nagymedence használatát az úszni vágyóknak, sőt, a látogatók növekvő igényét figyelembe véve a napi 3 órás lehetőséget öt órásra terjesztették ki. Így, az elsősorban a versenysportot szolgáló létesítmény hétfőtől szombatig reggel 10 órától délután 3-ig várja a vendégeit az említett 50 méteres medencében.