Hosszú Katinka nem titkolózik tovább

F1 Experiences a Magyar Nagydíjon, Marco Rossi, Hosszú Katinka
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és Hosszú Katinka a Hungaroringen
Vágólapra másolva!
A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a Hungaroringen adott interjút a Blikknek. Elmondta, hogy elszántan készül az augusztus 3-án kezdődő glasgow-i úszó Európa-bajnokságra, és be akarja bizonyítani mindenkinek, hogy Shane Tusup nélkül sem szabad őt leírni.

Hosszú Katinka felkészülése korántsem volt zökkenőmentes, hiszen válik férjétől, az amerikai Shane Tusuptól, és ez nyilvánvalóan rányomta bélyegét az uszodai munkára is.

„A körülményekhez képest abszolút jól érzem magam. Igyekszem csak a feladataimra koncentrálni.

Kíváncsian várom, mire leszek képes. Szeretném megmutatni, nem lehet leírni Hosszú Katinkát" - kezdte a háromszoros olimpiai bajnok úszó, akit a glasgow-i Európa-bajnokság esélyeiről faggattak.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és Hosszú Katinka a Hungaroringen Forrás: Hungaroring

Hosszú Katinka elmondta, hogy rendkívül motivált az Európa-bajnokság előtt, és szeretné a legtöbbet kihozni magából. Igaz, a csúcsformáját még nem érte el.

Megígérhetem, mindent kiadok magamból, és a lehető legjobb eredményt akarom elérni" – tette hozzá Hosszú Katinka, aki az augusztus 3-án rajtoló Európa-bajnokságon három számban fog elindulni: 100 és 200 méter háton, valamint 200 m vegyesen.