Vágólapra másolva!
A Bellator immár harmadik alkalommal rendez gálát Magyarországon, a világsztárokat felvonultató rendezvény MMA- és kick-box összecsapásokkal várja a nézőket április 6-án délután 17:45-től a BOK Csarnokban, korábbi nevén Syma-csarnokban.

Parázs küzdelmeket ígér a Magyarország–Olaszország kick-box szabályrendszerű minitorna, a hazai színeket bombaerős trió, Pokorni Ádám, Győrfi Csaba és Habash Antoine képviseli. A harcosoknak plusz motivációt jelenthet, hogy nemcsak saját dicsőségükért, de társaikért és a nemzeti csapat sikeréért is küzdenek.

A versenyzők biztosan nem fogják kímélni egymást Forrás: Lucas Noonan

A Bellator Kick-Box 9 ütközetei sorát Rákóczi Renáta nyitja majd Sabriye Sengul ellen. A világ- és Európa-bajnok magyar versenyzőre kőkemény bunyó vár, a felek harcmodora garancia arra, hogy az utolsó erejükig küzdenek majd.

Az öt mérkőzést magában foglaló card további csemegéket ígér:

láthatjuk harcolni az ausztrál legendát, árulkodó nevű John Wayne Parrt,

aki minden jegyzett harcossal összecsapott már a súlycsoportjában.

Budapesten tér vissza a „Vörös Skorpió", Alekszej Ignasov, akinek egy régi vetélytárssal, a szintén sok nagy csatát megélt Dzevad Poturakkal kell szembenéznie. A bosnyák nagyon készül, egy 2009-es budapesti vereségéért törlesztene, de nem lesz könnyű dolga, mert a közönségkedvenc fehérorosz bármikor képes villanni.

Látványos gálára van kilátás az áprilisi viadalon Forrás: Lucas Noonan

Raymond Daniels, a látványos pörgőrúgásairól híres amerikai ex-rendőr ezúttal a francia Djibril Ehouo elleni címmeccsen teszi kockára világbajnoki övét. Nagy verekedésre van kilátás, mindkét harcos KO-erős technikákkal operál.

A Bellator 196 MMA-tornán hat meccset láthatunk, a sort olimpiai bajnok birkózónk, Növényi Norbert fia, a végre Magyarországon ketrecbe lépő ifjabb Növényi Norbert nyitja, vele szemben a német-török Mehmet Yüksel áll majd, hogy meddig, az csak kettőjükön múlik.

A hírhedt ír harcos, Conor McGregor klubtársa, Brian Moore is az oktagonba lép.

Elképzelhető, hogy Conor a helyszínen szurkol majd barátjának, mint azt tette a Bellator 187-es gáláján,

ahol egy kisebb balhét is sikerült összehoznia, miután a ketrecbe berontva összeveszett a vezetőbíróval.

Borics Ádám beugró ellenféllel küzd meg Forrás: Lucas Noonan

A légsúlyú amazonok, a holland Denise Kielholtz és az ukrán Lena Ovcsinnyikova egyike viselheti a Bellator MMA légsúlyú övét, de csak azután, hogy eldöntik, melyikük a keményebb. A két hölgy szépségversenye szerintünk döntetlen, példájuk bizonyítja, hogy a báj és a kőkemény harcmodor jól megfér egymás mellett.

Azt est fénypontjaként két fő mérkőzést láthatunk, előbb Roger Huerta csap össze Benson Henderson korábbi UFC-bajnokkal, a végére marad a rengeteg nagy név ellenére is a program legjobban várt meccse:

újra hazai környezetben láthatjuk a jelenleg legmagasabban jegyzett magyar MMA-fightert, Borics „The Kid" Ádámot,

aki az eredeti ellenfél, James Gallagher sérülése miatt beugró görög Manuel Gaxhjaval ütközik. De Gallagher sem hagyja ki a budapesti bunyót, nézőként lesz jelen, kíváncsi Borics teljesítményére, ugyanis lehet, a veretlenek hamarosan bepótolják az egymás elleni csatát.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a BOK Csarnokba Forrás: Bellator

Az esemény fővédnökei: Hajdu János, a TEK főigazgatója és Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár.
Jegyeket a www.broadway.hu oldalon lehet még vásárolni.