Davis-kupa: Nincs változás a címvédő francia csapatban

Tsonga
France's player Jo-Wilfried Tsonga reacts after winning the Davis Cup World Group semi-final tennis match against Serbia at The Pierre Mauroy Stadium in Lille on September 17, 2017. Tsonga fought back from a set down to book France a place in the Davis Cup final with a semi-final win over Serbia in Lille. France are into their fourth Davis Cup final since the last time they won the trophy in 2001, and first since losing to Roger Federer's Switzerland in 2014. / AFP PHOTO / PHILIPPE HUGUEN
Vágólapra másolva!
Yannick Noah, a címvédő francia férfi teniszválogatott szövetségi kapitánya azzal a csapattal kezdi meg a szereplést a Davis-kupán, amelyikkel tavaly sikeresen menetelt és végül megnyerte a döntőt.

A szakvezető Jo-Wilfried Tsongát, Lucas Pouille-t, Pierre-Hugues Herbert-t, Richard Gasquet-t és Nicolas Mahut-t nevezte be a csapat jövő heti, első fordulós párharcára. A franciák hazai pályán, Albertville-ben lépnek pályára a hollandok ellen.

Nem változott a francia csapat összetétele Forrás: AFP/Philippe Huguen

A francia kapitány a kerethirdetéskor jelezte, jövőre már nem ő áll majd a DK-csapat élén. "Ami engem illet, bármi legyen is végkimenetel, ez lesz az utolsó idényem" - mondta.