Nézzen be Vlagyimir Klicsko edzésébe!

Wladimir Klitschko training in Going Wladimir Klitschko BOXER TRAIN TRAINING Stanglwirt Going BOXING, Klicsko
Wladimir Klitschko during a training session prior his fight against Joshua at the Stanglwirt in Going, Austria on 2017/04/06 (Photo credit should read "Johann Groder/APA-PictureDesk via AFP")
Vágólapra másolva!
A győzelmen kívül szoba sem jöhet más eredmény Vlagyimir Klicsko számára az IBF bajnoka, Anthony Joshua elleni, április 29-i bokszmeccsen, az IBF és a WBA nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzésén.

"Eltökélt vagyok és meg fogom nyerni ezt a küzdelmet" - mondta az ukrán nehézsúlyú profi ökölvívó egy ausztriai sajtótájékoztatón. "Fontos nekem, hogy bebizonyítsam magamnak: bárkit képes vagyok legyőzni, aki csak szembe jön velem a ringben. Készen állok rá, hogy végigjárjam az előttem álló hosszú és nehéz utat, hogy megmutathassam, ki is vagyok valójában."

Vlagyimir Klicsko minden korábbinál elszántabbnak érzi magát Forrás: AFP/Johann Groder

Menedzsere, Bernd Boente szerint Vlagyimir kifejezetten élvezi a vadász szerepét. "Nyugodt és koncentrált, de ez csak a vihar előtti csend. Hihetetlenül motivált a meccsel kapcsolatban, főleg, hogy teltház lesz a Wembleyben. Hosszú idő óta először lép ringbe kihívóként, nem véletlenül ennyire fontos neki, hogy bizonyítson. Korábban azt gondoltam, veszített kicsit a motivációjából. Kilenc éve viseli a bajnoki címet, amit újra és újra meg kell védenie, ez pedig hatalmas teher a számára. Most viszont úgy látom, úgy érzi magát, mint egy kalitkából kiszabadult madár, aki újra képes repülni" - adta hírül a boxing24.com.