Vágólapra másolva!
Nem szívesen fog visszaemlékezni a húsvét szombati edzésére Felipe Gastón Miranda profi kerékpárversenyző, akit csúnyán helybenhagytak mogyoródi otthona közelében.

A Mugen Race Team Veloki magyar országúti profi bringás csapat versenyzője szombaton délután egy 160 kilométer edzés utolsó néhány száz méterét készült megtenni, amikor beütött a baj.

A Bikemag.hu oldalon részletesen is elmesélt történet dióhéjban a következő: a versenyző egy hatórás tréning végeztével hazafelé egy laza homokos részen szeretett volna átgurulni, amit lendületből szokott megközelíteni, hogy ne akadjon el a vékony kerekekkel. Aznap azonban egy autó ment előtte nagyon lassan, amire a bringás rákiáltott: „Menjél már!!!" Se többet, se kevesebbet - számol be Felipe Gastón Miranda. A kocsi el is engedte, majd, amikor elment mellette, visszaelőzte, és a biciklis állítása szerint megpróbálta leszorítani.

Még ez sem volt elég, az autó megállt, a volánnál ülő nő kiabálni kezdett, miközben az utasa kiszállt, majd leütötte, és összerugdosta a földre került kerékpárost.

A sportoló rendőrt hívott, feljelentést tett. Az esetnek szemtanúi is voltak.