Babos elődöntős Marokkóban

Babos Tímea, tenisz
Miami, 2016. március 29. Babos Tímea a német Angelique Kerber ellen játszik a miami tenisztorna női egyesének nyolcaddöntőjében Miamiban 2016. március 28-án. A mérkőzést Kerber nyerte 6:2, 3:6, 6:4 arányban. (MTI/AP/Wilfredo Lee)
Vágólapra másolva!
Babos Tímea magabiztos győzelmet aratott Pauline Parmentier ellen, így bejutott az elődöntőbe a 250 ezer dollár (69 millió forint) összdíjazású rabati salakpályás női tenisztornán.

A világranglistán 40. magyar játékos jó teljesítményt nyújtott a rangsorban 102. riválisa ellen, aki az első szettben ugyan kétszer is elvette adogatását, ám Babos háromszor tette meg ugyanezt, és 32 perc játék után előnybe került.

A második játszmában sokkal egyértelműbb képet mutatott a mérkőzés, Babos sokkal jobban vigyázott szervajátékaira, és Parmentier adogatásai közül kettőt is meg tudott nyerni - köztük a meccset lezáró játékot -, így 1 óra 9 perc alatt diadalmaskodott.

Babos Tímea magabiztos győzelmet aratott Pauline Parmentier ellen Forrás: MTI/AP/Wilfredo Lee



Babos Tímea a pénteki elődöntőben az első helyen kiemelt, magyar származűsú svájci, Timea Bacsinszky ellen lép majd pályára.


Eredmény, negyeddöntő (a viadal honlapja alapján):


BABOS TÍMEA (5.)-Pauline Parmentier (francia) 6:3, 6:3
Bacsinszky (svájci, 1.)-Larsson (svéd) 6:4, 6:1
Bertens (holland)-Putyinceva (kazah, 8.) 6:3, 6:7 (4-7), 6:3
Erakovic (új-zélandi)-Krunic (szerb) 6:4, 6:4

Az elődöntőben: Bacsinszky-Babos, Bertens-Erakovic